Σας καλωσορίζουμε στην Κουκουβάγια!

Καλώς ορίσατε στην Κουκουβάγια, έναν αγαπημένο τόπο συνάντησης και γευστικής απόλαυσης, που βρίσκεται στον πιο όμορφο λόφο των Χανίων, τον Προφήτη Ηλία, δίπλα στους Τάφους των Βενιζέλων,  με τον ορίζοντά της να ζωγραφίζεται από το υπέροχο ενετικό λιμάνι, τον κόλπο των Χανίων, τον επιβλητικό όγκο των Λευκών ορέων.
Το παλιό εξοχικό του παππού Αριστείδη και η αγάπη της οικογένειας Μαρκαντωνάκη για τη ζαχαροπλαστική, ήταν το έναυσμα, το έτος 1997, για τη δημιουργία της  Κουκουβάγιας.
Έκτοτε χιλιάδες επισκέπτες, ντόπιοι και ξένοι,  λάτρεψαν τις γλυκές μας δημιουργίες και απόλαυσαν τη σπιτική μας φιλοξενία, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο, τη μοναδική θέα στο ενετικό λιμάνι, το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα.
Το ζουμερό, το igloo, το γλυκό της Μερόπης, τα πασίγνωστα πια γλυκά μας, φτιάχνονται  με μυστικές συνταγές, αστείρευτο μεράκι και αγάπη,  με εξαιρετικής ποιότητας  αγνά υλικά.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος για την τελειότητα!